Tanden om trots op te zijn

LAAT UW TANDEN BLEKEN BIJ Tandartspraktijk Bleekerhûs

Maak een afspraak: 0512 - 51 15 48

 Thee, koffie, of een rood wijntje. U houdt ervan. Hoe goed u uw tanden ook poetst, de kans dat uw tanden verkleuren door voeding is groot. Zeker als u hierbij ook nog rookt. Stoort u zich aan uw vergeelde tanden? Laat dan uw tanden bleken bij Tandartspraktijk Bleekerhûs in Drachten. Deze behandeling is bij ons betaalbaar en zonder risico’s.

Professioneel tanden bleken met ProfiDental

Door de consumptie van kleurstofhoudende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van uw tanden. Bij Tandartspraktijk Bleekerhûs kunnen wij uw tanden op een veilige manier bleken met ProfiDental. Dit is een concept voor een cosmetisch tandenbleekmiddel dat geen waterstofperoxide bevat. Het tandenbleekconcept is ontwikkeld in laboratoria in samenwerking met tandartsen en is na tal van langetermijntests gecertificeerd.

Het actieve bleekmiddel in de ProfiDental Gel wordt geactiveerd door een ledlamp. Dit bleekmiddel dringt in de verkleuringen van het tandoppervlak door en lost deze op zonder het glazuur aan te tasten. Het op deze manier cosmetisch bleken van uw tanden is veilig en heeft geen bijwerkingen. 

 

Door kleurstofhoudende voedingsmiddelen te consumeren, kan het resulataat na het bleken weer teruglopen. U kunt dit proces vertragen door na het bleken schuim te gebruiken dat hier speciaal voor is ontwikkeld door ProfiDental. Dit schuim gebruikt u 's avonds na het tanden poetsen. Breng een klein beetje schuim aan op uw droge (elektrische) tandenborstel en poets uw tanden 2 minuten. Spoel daarna de mond 1 keer uit. Dankzij het schuim zijn de op die dag opgedane verkleuringen weer verwijderd.

Neem contact op

Voordelen van ProfiDental:

  • Bevat geen peroxide
  • Zonder bijwerkingen
  • Zonder schuurmiddel
  • Compleet veilig voor uw tandglazuur
  • Vanaf € 130,- per behandeling

Het ProfiDental-proces

Na het intakegesprek, waarin u het verloop van de behandeling met uw tandarts bespreekt, wordt eerst uw huidige tandkleur bepaald met een kleurenschaal. Vervolgens worden uw tanden professioneel gepolijst voor het beste resultaat. De mondspreider, ProfiDental-gel en een veiligheidsbril worden geplaatst, en de ledlamp wordt op 2-3 cm van uw gezicht 8-10 minuten aangezet. Hierna volgen nog twee sessies van dezelfde lengte. Tenslotte wordt u nieuwe tandkleur vergeleken met de kleur van voor de behandeling en krijgt u tips om uw nieuwe tandkleur zo lang mogelijk te behouden. Hiervoor krijgt u ook het benodigde verzorgingsproduct.

Tanden bleken? Maak een afspraak

Om het beste resultaat te behalen, combineren we de bleekbehandeling vaak met een gebitsreiniging. Neem vrijblijvend contact op voor advies of maak gelijk een afspraak.

Ik wil een stralend gebit